Saturday

liya ada superhero :DD



assalamualaikum .
waah ` hihe . full marks lahh A++
hello peeps ^^
nak tahu takk? saya ada superhero :D
nama dia boboiboy! hebat tau . ada kuasa petir . selamat kan?kan? ^^
haa` kat atas tu, boboiboy tv3 laa =\
ni boboiboy saya . awwww ~



(: hihe . nama dia, muhd nur fathullah bin lamran .
sebab tu lah nama facebook saya,  Ohh Liya Fathullah
hihe . sayang tau dengan dia . sebab,
dia sanggup buat apa-apa saja untuk saya .
haaa :DD
hari tu, dia sanggup balik jalan kaki . sebab nak jumpa saya .
dari rumah saya sampai kampung haji baki .
kesian kan? -.-'
and banyak lagi lahh . hihuuu x))
so, hope sangat-sangat korang jangan dengki ekk .
dengan hubungan kami ni . and jangan kacau :P
shankyou :*



liya lovelovelove this picture ^^
dunnoe y . hihe .

my boboiboy lovelovelove ELMO :)
cute right? hihe . elmo love youu ~

K. peeps .
thats all .
goodnight peeps ^^
have a cute night . BAI


Liya

No comments:

Post a Comment